I det fynske folks tjeneste

Håndbold: Odense-profil skifter til tysk klub

Landsholdsanfører Stine Jørgensen skifter til sommer til tyske Bietigheim, hvor hun får en toårig kontrakt.

Stine Jørgensen har skrevet under på en toårig kontrakt med den tyske klub Bietigheim, hvor holdkammeraten Trine Østergaard også er at finde næste sæson. Foto: Charly Triballeau / Scanpix

Endnu en dansk håndboldprofil skifter til den tyske klub Bietigheim. Tirsdag meddeler den, at landsholdsanfører Stine Jørgensen til sommer er ny spiller i klubben.

Odense-profilen har skrevet under på en toårig kontrakt med de forsvarende tyske mestre, der fredag oplyste, at Jørgensens nuværende holdkammerat Trine Østergaard Jensen også vil være at finde i klubben i næste sæson.

Læs også Stine Jørgensen var ved at rive hovedet af sig selv - brændte på tomt mål igen og igen

At Stine Jørgensen forlader Odense til sommer har længe været kendt. I starten af januar meddelte den ambitiøse danske klub, at en stribe profiler - heriblandt Jørgensen og Trine Østergaard Jensen - ikke ville få deres kontrakter forlænget.

Læs også Kommende GOG-spiller får nøglerolle i klubben

Bietigheim har dansk træner i form af Martin Albertsen og har også fløjspilleren Fie Woller i truppen. Klubben blev tysk mester i sidste sæson og befinder sig lige nu på andenpladsen i Bundesligaen efter Dortmund.

Stine Jørgensen er noteret for 148 optrædener på det danske landshold, hvor hun fik debut i 2010.