Hærværk mod flere biler i Odense: Hjælp politiet med at finde gerningsmænd

To mænd blev natten til lørdag set ridse flere biler i Odense. Nu leder Fyns Politi efter dem og beder borgerne om hjælp.

Natten til lørdag fik Fyns Politi en opringning fra en vågen og bekymret borger, der havde set to mænd lave hærværk på flere biler på Schacksgade i Odense. 

Det oplyser vagtchefen ved Fyns Politi, Lars Thede. 

Vidnet havde alligevel været vågen omkring klokken 03.40 og havde ved et tilfælde kigget ud af vinduet. Nede på Schacksgade havde vidnet set to mænd af dansk udseende udøve hærværk mod bilerne, der holdt parkeret på vejen. 

- Mændene var i fuld gang med at ridse flere biler og ødelægge sidespejlene, fortæller Lars Thede til TV 2/Fyn og fortsætter:

- Og det drejer sig altså om intet mindre end syv biler. 

Unge mænd står bag

Da Fyns Politi kom frem til Schacksgade natten til lørdag er de to mænd forsvundet fra stedet. Men vidnet, der havde anmeldt hærværket, kunne beskrive de to som værende af dansk udseende. 

De begge er mellem 20 og 23 år. Den ene havde en sort jakke på med en hvid Ralph Lauren t-shirt med lodrette striber inden under. Den anden mand var mere robust af kropsbygning. 

Fyns Politi vil meget gerne høre fra nogen, som eventuelt har set noget, der kunne have forbindelse til hærværket eller de to mænd. Hvis du ved noget, kan du ringe til politiet på 1-1-4.