I det fynske folks tjeneste

Håndværkere sigtet for at voldtage kollega med kosteskaft

Retten i Kolding besluttede torsdag at varetægtsfængsle to håndværkere for sexovergreb på en mandlig kollega. Overgrebet foregik i Odense.

Foto: Ole Holbech

To mandlige håndværkere på henholdsvis 24 og 30 år sigtes for at have forulempet en mandlig arbejdskollega flere gange i løbet af 2016.

Ifølge sigtelsen skal mændene have stukket et kosteskaft op i endetarmen på ham. Det foregik angiveligt 10. marts 2016 på en byggeplads i Odense, skriver JydskeVestkysten.

Her fik den forurettede bundet et reb om benene og fik presset kosteskaft op i endetarmen, mens det ifølge sigtelsen blev filmet af en af medgerningsmændene.

Det oplyser anklager Anne Holm i Retten i Kolding.

Læs også Mand betaler med falske 500 euro-sedler i Bauhaus

Ved et lukket grundlovsforhør torsdag er de to mænd blevet varetægtsfængslet til 5. oktober. De har begge kæret kendelsen.

De to håndværkere er i alt sigtet for fem forhold om voldtægt af kollegaen på forskellige byggepladser i Danmark. Metoden ved overgrebene ligner hinanden.

Ved fire af overgrebene brugte håndværkerne ifølge sigtelsen et kosteskaft, mens de ved et forhold brugte en tømrerblyant.

Overgrebene er ifølge anklageren foregået mellem 10. marts og 15. september sidste år.

Kollegaen var lærling i samme byggefirma, som de sigtede håndværkere.

De to mænd nægter sig skyldige i overgrebene. På grund af de lukkede døre, holdes de sigtedes forklaringer hemmelig. Derfor er det ukendt for offentligheden, hvad håndværkerne har forklaret.