I det fynske folks tjeneste

Har du undret dig? Derfor hænger der studenterhuer i byen

Tirsdag har flere studenterhuer præget bybilledet rundt omkring i Odenses gader. Årsagen er en nye serie på streamingtjenesten Netflix.

På mediet Jodel har flere eftersøgt ejerne til studenterhuerne. Det viser sig ikke at være ægte huer, men blot et reklamestunt fra Netflix. Foto: Jodel

Hvis du har gået en tur gennem Odense i tirsdag, har du måske undret dig over, at der har ligget og hængt studenterhuer flere steder på gaden.

Men selvom der både er hilsner og klippede skygger, så er der altså ikke en flok studenter, der savner deres huer.

Læs også Ekspert anbefaler: - Kom ikke til Fyn fra hovedstaden til jul

Forklaringen er i stedet, at streamingtjenesten Netflix er ved at promovere en kommende dansk spændingsserie, der hedder Equinox.

- Jeg så en studentervogn?

Udover det mærkelige syn af de mange efterladte huer og fynboer, der efterlyser huernes ejermænd på det sociale medie Jodel, har flere fynboer også oplevet andre studentertraditioner.

- Jeg så en studenterkørselsvogn med høj musik, dog uden studerende inde i Odense C, er der en, der skriver på Facebook i en gruppe for odenseanere.

Serien foregår i Danmark og skifter mellem nutid og datid. Foto: Netflix

Serien Equinox handler netop om en flok forsvundne studenter. I serien følger man søsteren til en af de forsvundne studiner, der forsøger at finde ud af, hvad der skete med gymnasieklassen tilbage i 1999. 

Den danske Netflix-serie kan ses på streamingtjenesten fra 30. december.

Flere fynboer har set huer ligge rundt i byen. Foto: Privat

Flere fynboer har set huer ligge rundt i byen. Foto: Privat

Flere fynboer har set huer ligge rundt i byen. Foto: Privat

Flere havde også set studentervogne i byen. Foto: Privat