I det fynske folks tjeneste

Hårdt at holde med OB: Sportschef lover mål

Fornuftige kampe eller elendig sæson. OB's sportschef og fans er ikke helt enige om, hvilken betegnelse der bedst beskriver efterårssæsonen.

00:18

Der er ikke meget at smile af som OB-fan. Forhåbentlig vender holdets held i forårssæsonen. Video: Flemming Ellegaard

Sportschef i OB Jesper Hansen kalder efterårets seneste kampe fornuftige, og derfor er han fortrøsningsfuld for forårssæsonens kommen. 

- Jeg siger jo, at optakten til forårssæsonen startede allerede ved de sidste kampe i efteråret, som egentlig var fornuftige. Vi har haft et ønske om at holde sammen på truppen, og det er jo stort set lykkedes, plus at vi har fået suppleret med et par gode spillere fra Esbjerg.

- Vi har haft en god fase her med nogle gode kampe, hvor rigtig mange har fået spillet og trænet rigtig godt, derfor er jeg egentlig yderst tilfreds med optakten, siger Jesper Hansen.

Det er dog ikke alle fans, der er lige enige i sportschefens udmelding. 

OB skal ud og jagte en masse point for at undgå at slås om nedrykningspladserne. Det er da netop også målene, som OB-fan Bo Jeppesen har savnet allermest fra efterårets sæson, og inden han vil betegne den kommende lune sæson som en succes, vil han have nogle bolde i mål.

- Der skal i hvert fald scores nogle mål. Det har været det helt store problem i efterårssæsonen, fortæller han. 

OB-midtbanespilleren Mikkel Desler tager fansenes kritik til sig, og håber at han sammen med den øvrige trup inden længe kan give fansene noget at klappe af på lægterne.

- Du kan ikke undgå at lægge øre til alle de bemærkninger, der har været. De har været helt berettiget. Vi har lagt os fladt ned og taget i mod det, siger han.

02:25

Det er hårde tider at være OB-fan i. Får holdet ikke scoret en masse mål i forårssæsonen, tyder det på nedrykning. 

Luk video
09:16

Foråret er på vej - du kan se hele interviewet med sportschef Jesper Hansen her. 

Luk video