HC Odense får 27-årig topspiller

Den erfarne dameligaspiller Susan Thorsgaard skifter til HC Odense

HC Odense har skrevet en treårig kontrakt den erfarne dameligaspiller Susan Thorsgaard, der har 131 landskampe og 216 scorede mål med i sportstasken, når hun starter i Odense.

Susan Thorsgaard er 27 år gammel. Hun har deltaget i syv slutrunder for Danmark og var bl.a. med til at vinde Cup Winners Cup i 2015.

- Vi glæder os over at kunne byde velkommen til Susan, en meget stabil og erfaren spiller, som passer perfekt ind i vores projekt og ambitioner. Vi har noteret os Susans træfsikkerhed – alene i denne sæson er den på over 92 pct. i Primo Tours Ligaen. Det fås ganske enkelt ikke meget bedre, og vi glæder os til det nye samarbejde, udtaler Mark Jespersen.

Susan Thorsgaard har de seneste otte sæsoner spillet for FCM, hvor hun runder onsdag runder kamp nr. 300. Hun har været med til at vinde tre danske mesterskaber for sit nuværende hold.

- Jeg glæder mig til nye udfordringer i HC Odense, som jeg gennem lang tid har haft en spændende dialog med. Jeg ser frem imod at blive genforenet med Jan Pytlick, samt at møde mine nye holdkammerater, sponsorer og folk i klubben og jeg vil arbejde stenhårdt for at bringe Odense til tops i dansk ligahåndbold, siger hun.