I det fynske folks tjeneste

HC Odense henter russisk fløjspiller

Den odenseanske håndboldklub HC Odense klub har indgået en 2-årig aftale med Oksana Kiseleva. Hun kommer fra et af verdens bedste klubhold, det russiske Rostov-Don.

Oksana Kiseleva har præsteret 78 mål i den russiske liga denne sæson og 12 mål i Champions League.

- Oksana er en teknisk dygtig fløjspiller. Hun er stærk på kontradelen og så har hun stor spilforståelse. Hun kommer med en del erfaring fra Rostov-Don, Champions League, samt det russiske landshold, så det er en rutineret spiller vi får ind. Det betyder også, at vi er dækket meget godt ind på venstre fløj med både Suzanne Bækhøj, Matilde K. Nielsen og nu også Oksana Kiseleva, siger Jan Pytlick, cheftræner i HCO.

Oksana Kiseleva er født og opvokset i Krasnodar og begyndte med at spille håndbold som 8-årig. Sidenhen har hun tage en uddannelse indenfor sportsområdet.

- Danmark er en stærk håndboldnation med et højt niveau og der bliver spillet hurtig håndbold – en stil jeg passer godt ind i. Jeg ser frem til at blive en del af HC Odense, som har høje ambitioner og en spændende målsætning. Og så bliver det en oplevelse at flytte til Danmark og lære en ny kultur at kende, siger Oksana Kiseleva.