I det fynske folks tjeneste

HC Odense opruster med U19-landsholdsmålmand

HC Odense henter U19-landsholdets talentfulde målmand Althea Reinhardt på en to-årig kontrakt.

Oprustningen fortsætter frem mod den kommende sæson for håndboldkvinderne fra HC Odense.

Fredag offentliggjorde klubben, at de henter forstærkning til målmandsposten i form af den 19-årige Althea Reinhardt, der skifter fra Roskilde.

- Althea er en utrolig talentfuld og seriøs målvogter med en fantastisk indstilling og udstråling. Hun har præcis den profil vi har søgt, så vi på keeperposten både har erfaring, talent og forskellig spillestil, siger cheftræner Ulrik Kirkely til HC Odenses hjemmeside.

Selv glæder Althea Reinhardt sig til skridtet op og de nye udfordringer i Odense

- Da jeg blev kontaktet af HC Odense var beslutningen ikke svær at tage, selvom jeg er utrolig glad for at være i Roskilde. Jeg har valgt at skrive med HC Odense, fordi jeg tror på, at det er det rigtige udviklingsmiljø for mig. Jeg er ikke i tvivl om, at jeg kan lære rigtig meget af Chana Masson og Gitte Sunesen, som jeg kender fra DHF-regi og jeg glæder mig rigtig meget til at samarbejde med dem begge. HCO virker som en professionel klub og jeg ser frem til de nye udfordringer, siger Althea Reinhardt.

Althea Reinhardt var med til at vinde EM-guld for det kvindelige U19-landshold, der i finalen i slutrunden i Spanien slog Rusland med 29-26. Hun flytter over sommeren til Odense, hvor hun skal færdiggøre sin gymnasiale uddannelse.