Historier fra pakhuset: Fra D'Angleterre til Street Food

Yasser Rahim Naz har været ansat på nogle af landet mest eksklusive restauranter. Nu vil han overføre sit gastronomiske talent til pitabrød.

Det er måske nok forbundet med stor prestige at være ansat som kok på f.eks. Svinkløv Badehotel eller D´Angleterre. Yasser Rahim Naz har været der. Plus på en håndfuld andre restauranter med mange stjerner. Han kan endda bryste sig af at have vundet VM i hotdogs. 

Men nu har han kastet sig over ét formål: At skabe den perfekte pita til gæsterne i Storms Pakhus - Odense Street Food.

- Jeg vil gerne tage det gastronomiske talent, som jeg har og flytte det over i et pitabrød. Det synes jeg er sjovt. 

 Den perfekte pita

Der har været lange køer ved Yazzy´s Pita fra den første dag. Gæsterne vil tilsyneladende gerne vente på at få den helt perfekte pita.

Hvordan laver man sådan en? Ifølge Yasser skal alle tingene være friske. Pitabrødet skal være nybagt, hummusen skal være smagt til, og der skal være gode dressinger. Velsmagende og krydret - og med godt mel. Det er nøglen, fortæller den hårdtarbejdende pitamester.

quote - Jeg vil gerne tage det gastronomiske talent, som jeg har og flytte det over i et pitabrød. Det synes jeg er sjovt

 Yasser Rahim Naz

- Brødet bliver penslet med brunet smør og drysset med polenta og nigella-frø. Det giver en skorpe, som gør det virkelig ekstraordinært.

Yasser er vant til god plads i køkkenet, når der skal jongeleres med råvarer og skarpe knive. Her i det gamle pakhus står de tre mand op af hinanden i en container. Køen er lang, pladsen trang og kærligheden til den gode pita er stor.

Oversigt

    Oversigt