Hjemmesejr sender Odense op på andenpladsen

Odense Håndbold besejrede fredag Horsens med seks mål og avancerede til andenpladsen i håndboldligaen.

Håndboldkvinderne fra Odense er godt kørende for tiden.

Det blev der sat endnu en streg under, da fynboerne fredag aften besejrede Horsens 23-17 hjemme i Odense Idrætshal og vandt for fjerde gang i træk i ligaen.

Nadia Offendal blev kampens topscorer med seks scoringer, mens landsholdsmålvogter Althea Reinhardt havde en god dag i det odenseanske bur.

Sejren sender Odense op på andenpladsen i HTH Ligaen, som kvindernes bedste håndboldrække hedder.

Odense har skrabet 32 point sammen i denne sæson, og det er et mere end Viborg HK og København Håndbold på de efterfølgende pladser efter 21 runder.

Horsens, der også havde gang i en flot periode med tre sejre i fem kampe, ligger på ligaens 12.-plads.

Anført af cheftræner Karen Brødsgaard satte Odense en god stime sammen i første halvleg, hvor fynboerne gik fra 3-3 til 9-3.

Odense gik til pausen foran 11-7, og da Nathalie Hagman bragte Odense foran med syv mål efter 38 minutter, lignede det en afgørelse på kampen.

Horsens fik pyntet en anelse på det endelige resultat, men det rokkede ikke på gæsternes manglende pointhøst i fredagens opgør.