HU til Skúlason i Nordatlantisk Hus

Efter det islandske EM eventyr vender OB-spilleren Ari Freyr Skúlason onsdag eftermiddag hjem til Odense. I Nordatlantisk Hus vil han få en varm velkomst og et godt "HU".

Sammen med holdkammeraterne på det islandske landshold nåede Ari Skúlason overraskende til kvartfinalerne i EM i fodbold i Frankrig. Sensationsholdet fra det nordligste Europa slog blandt andet England med 2-1 før de blev sendt hjem af Frankring med 5-2 i kvartfinalen.

På Island blev hele holdet hyldet og modtaget som superhelte, da de mandag eftermiddag kom hjem til vulkanøen. Og nu venter en lignende - men formentlig noget mindre - modtagelse af OBs forsvarsklippe i Nordatlantisk Hus på Odense Havn.

Det er Nordatlantisk Hus og Íslendingafélagið i Odense / Islandsk forening på Fyn, der klokken 16 byder Ari Freyr Skúlason velkommen tilbage til Odense med flag og et rungende HU. Og de nordatlantiske foreninger inviterer alle fynske fodboldfans til at være med til at hylde Ari Skúlason.

- Vi er meget stolte over Islands resultater til EM og den store opbakning til vores storskærmsarrangementer, og vi takker de ca 900 fremmødte, der kom for at se kampen i søndags og Det Islandske Konsulat der støttede arrangementerne. Vi håber, vi bliver rigtig mange, der har lyst til at byde Ari velkommen hjem, så vi kan råde et rungende HU, der ryster jorden, skriver Nordatlantisk Hus i en pressemeddelelse.