Hundeklub ramt af brand: En masse minder er ødelagt

Berner Sennen Klubben Fyns klubhus i Odense NØ blev lørdag aften ramt af en brand. Der skal formentlig et helt nyt klubhus til.

Det er nærmest forfra for de fynske medlemmer af Dansk Berner Sennen Klub. Lørdag aften fik en brand nemlig godt fat i hunde-entusiaternes klubhus på Åsumvej 390 i Odense NØ.

Klubhuset, som blev bygget for omkring 25 år siden, er blevet så skadet, at der formentlig skal helt nyt til.

- Jeg er bange for at det skal helt væk. Det er et gammelt hus, ihvertfald 25 år gammelt, så det er en masse minder der bliver ødelagt, siger en ærgerlig Trille Esbensen, som sidder i styregruppen for Berner Sennen Klubben - Fyn.

Ifølge vagtchef ved Fyns Politi, Asbjørn Larsen, er ilden opstået uden for huset, muligvis i forbindelse med de bord/bænke-sæt, som står under klubhusets halvtag.

Den eksakte årsag til branden er således endnu uvis, men ifølge Trille Esbensen er det sket, at stedet er blevet brugt af andre, når klubbens 25-30 medlemmer ikke er til træning. Hun siger til TV 2/FYN, at det kun er gisninger, men der kunne således have været "gæster" lørdag aften.

Det er en måned siden sæsonen for de fynske berner sennen-ejere sluttede, og den nye sæson begynder igen i slutningen af august.

- Men vi må have gang i forsikringen. Og så kan vi kun håbe. Vi er en lille klub med få midler, men vi skal nok bestå, siger Trille Esbensen til TV 2/FYN.