Ingen mirakler i Odense: OB fik point efter tre nederlag

Både OB og AaB ramte træværket, da holdene mandag spillede 0-0 i Superligaen og tog et point hver.

OB fik mandag aften en smule oprejsning efter tre nederlag på stribe i Superligaen.

Hjemme mod AaB blev det 0-0, i en tæt kamp hvor OB ramte overliggeren, mens AaB blev afvist af stolpen på det vindblæste stadion i Odense.

Pointdelingen efterlader AaB med de bedste forudsætninger før de sidste syv runder i grundspillet. Nordjyderne har 28 point på femtepladsen, mens OB er et point efter på sjettepladsen.

Superligaens top-6 giver adgang til mesterskabsslutspillet i forårssæsonen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Inden kampen blev OB's mirakelhold fra Madrid hyldet.

Før starten på mandagens kamp blev OB-heltene fra den mirakuløse 2-0-sejr over Real Madrid 6. december 1994 hyldet.

Om det var minderne om sejren for 25 år siden, der inspirerede OB-spillerne, er uvist, men fynboerne sad på det meste i første halvleg.

Iført neongule trøjer, der blev båret i anledning af jubilæet, kom OB frem til et par pæne chancer i løbet af kampens første 45 minutter.

Tættest på var anfører Janus Drachmann, hvis missil blev afvist af overliggeren bag AaB-målmand Jacob Rinne.

AaB spillede en sløj første halvleg, og offensiven viste sjældent tænder. Men i første halvlegs tillægstid var gæsterne alligevel tæt på at snige sig i omklædningsrummet med en føring.

Frederik Børsting fik en aflevering fra Lucas Andersen, men den tidligere U21-landsholdsspillers afslutning tog stolpen. 0-0 var stillingen ved pausen.

Gæsterne fra Nordjylland kom bedre med i anden halvleg, der blev en tæt affære, hvor der var langt mellem chancerne.

Med små 20 minutter igen forsøgte Kasper Kusk sig med et forsøg, der trods lidt besvær blev reddet af OB's Oliver Christensen

OB-keeperen stod også i vejen, da AaB-profilen Lucas Andersen forsøgte sig med et spark udefra fem minutter før tid, og da Kusk i tillægstiden testede Christensen på kampens sidste store chance.