Investeringsselskab køber 25 procent af KOMPAN

Det familieejede investeringsselskab KIRK KAPITAL har tirsdag købt 25 procent af aktierne i KOMPAN, verdens førende producent af udendørs legepladser og legeredskaber.

KIRK KAPITAL køber aktier, idet PFA har solgt sine aktier i KOMPAN, der har hovedsæde i Odense og salgs- og repræsentationskontorer i 20 lande.

- Med KIRK KAPITAL bibeholder vi set-up'et med en dedikeret, langsigtet og kapitalstærk aktionær, som deler vores strategiske mål for KOMPAN. Vi arbejder konstant på at styrke KOMPANs konkurrencekraft, så vi kan blive ved med at vokse ved at lancere nye innovative produkter, ved at vinde markedsandele i eksisterende markeder og ved at gå ind i nye markeder. KIRK KAPITALs indtræden i ejerkredsen fastholder vores grundlag for den indsats. Samtidig vil vi takke PFA for at have været en stærk og professionel partner, siger bestyrelsesformand Christian Dyvig fra KOMPAN.

KOMPAN fik i 2013 en omsætning på ca. 1,3 milliarder kroner og et driftsresultat (EBITA) på 163 millioner kroner.

Omsætning og indtjening er øget i 2014, hvor KOMPAN har vundet markedsandele i Europa og fortsat sin ekspansion i Asien og Nordamerika.

Familien Dyvig forbliver uændret hovedaktionær med 59 procent af aktierne.