Iværksætter-guruer besøger Odense

Superiværksætteren Sir Richard Branson og Skype medstifter Morten Lund i Odense.

Tirsdag den 8. april får odenseanske studerende mulighed for at møde Richard Branson og Morten Lund, når Odense inviterer til et storstilet arrangement i Arena Fyn.

3.200 pladser i Arena Fyn vil være reserveret til Odenses studerende, der, ganske gratis, vil få mulighed for en inspirationsrejse af de helt store, når super-iværksætteren Richard Branson går på scenen for at give sit syn på iværksætteri, entreprenørskab, uddannelse - og livet.

Fortællingen om Richard Branson, manden bag det meget succesfulde Virgin Group og i alt mere end 400 selskaber, er fortællingen om en mand, der har kæmpet for sin succes og som tror på, at alt kan lade sig gøre, hvis man tror på det - fint illustreret ved, at han om få måneder bliver rumturist, når han sætter sig i sit eget rumskib og bliver sendt ud i rummet.

- Sir Richard Branson er på mange måder en helt unik person. Han har med sin kompromisløse tilgang til udfordringer grundlagt over 400 virksomheder, de fleste med succes, så jeg er sikker på, at han vil inspirere de studerende til på alle måder at tænke stort. Han er en mand der i den grad lever efter sig eget motto; The sky is the limit, og han vil helt sikkert give hver eneste af de studerende noget meget vigtigt med hjem siger Morten Lund, medstifter af Skype og it-iværksætter om Branson.

Morten fra Odense

Richard Branson suppleres på scenen af Morten Lund, som vil give et underholdende og provokerende indspark til de studerende

Han er medstifter af Skype, har studeret på SDU, og han er stifter af talrige virksomheder med fokus inden for IT.

Seneste projekt, Coders Trust, skal hjælpe freelance-programmører til en bedre uddannelse og højere indtjening.

Det, Morten Lund kalder for profitabel velgørenhed gennem uddannelse:

- Jeg glæder mig helt vildt til at være en del af begivenheden. Hvis jeg kan sparke nogle mentale døre ind hos nogen af fremtidens iværksættere og ledere er mit mål for dagen nået. Selvdisciplin, hårdt arbejde og troen på at ting er mulige er alt for oversete dyder, og som gammel Odensedreng vil jeg gøre, hvad jeg kan for at skubbe de studerende lidt i den retning 8. april, siger Morten Lund.