I det fynske folks tjeneste

Izunna afventer fremtiden - men ligner en spiller på vej ud

OB's nigerianske midtbanespiller Izunna Uzochukwu har fået talt ud med sportsdirektør Jesper Hansen. Men spørgsmålet er, om han stadig er OB-spiller, når transfervinduet igen lukker.

Foto: Anders Høgh

Der var store forventninger til den tidligere FC Midtjylland-profil Izunna Uzochukwu, da han for et år siden siden skiftede til OB fra Russiske Amkar Perm.

Til trods for Kent Nielsens optimisme i forhold til Izunnas fysiske form, faldt han helt igennem i sin OB-debut, hvor han startede på banen, men blev flået ud ud i pausen efter en tung og uinspireret indsats.

Siden da lykkedes det i et hårdt 2016 aldrig den nigerianske slider at finde hverken formen eller fast spilletid, hvilket han flere gange ytrede sin utilfredshed med i pressen.

Da OB gik på juleferie, skrev den lille midtbanespiller følgende på sin Instagram-profil:

"Done and dusted! I 2017 rykker jeg med sikkerhed videre."

Fælles fodslag

Det fik før jul OB's sportschef, Jesper Hansen, til at sige, at han skulle have en kammeratlig samtale med Izunna. Den har han nu haft, og selv om Jesper Hansen til tipsbladet.dk nu melder om fælles fodslag, så lugter af et snarligt farvel til Ådalen for Izunna. 

Læs også Stort interview med Kent Nielsen: - Vi ved, vi er stærke

- Vi har haft en snak om, at man er fodboldspiller i en kort periode, og der gælder det om at brænde igennem og blive dygtigere og dygtigere hele tiden. Om man er fodboldspiller i OB eller et andet sted – eller om man skal et andet sted hen – så gælder det om at forbedre sig i hele perioden. Så længe vi har en kontrakt med Izunna, og vi lever op til det, og så længe han er bundet til OB, så gælder det om at præstere bedst muligt og blive så god en fodboldspiller som muligt. Vi begge er enige om, at det er den måde, vi går til det på, siger Jesper Hansen til tipsbladet.dk.

Læs også OB-anfører: Vi skal væk fra bunden i en hulens fart