Jennie Linnéll stopper i Odense Håndbold

Efter gensidig aftale er svenske Jennie Linnéll og Odense Håndbold i dag blevet enige om at stoppe samarbejdet.

HC Odense er blevet enig med den svenske bagspiller Jennie Linnéll om at stoppe samarbejdet efter bare en enkelt sæson.

Linéll kom til Odense i sommeren 2015 og har primært spillet bagspiller, men også suppleret på fløjene, da HC Odense, som klubben hed i sidste sæson, var hårdt ramt af skader i den forgangne sæson.

Nu er flere nye spillere kommet til, og derfor kan Odense Håndbolds nye cheftræner ikke garantere en lige så vigtig rolle til den erfarne svenske playmaker.

- Med den bredde, vi har i truppen i denne sæson, vil Jennie sandsynligvis få begrænset spilletid, så derfor er det en fornuftig aftale, vi har lavet med hende, siger Jan Pytlick i en pressemeddelelse. 

- Vi ønsker hende alt mulig held og lykke fremover og er sikker på, hun finder en klub, der kan bruge hendes kompetencer, siger cheftræneren.

Den 27-årige bagspiller har forståelse for den nye situation og de større ambitioner i Odense, og glæder sig til at finde en ny klub, hvor hun kan komme til at spille mere kontinuerligt.

- Jeg har haft en god tid i Odense, og været glad for pigerne på holdet, men min rolle på holdet er blevet mindre, efter der er købt nye bagspillere ind. Jeg har fortsat stor appetit på tophåndbold, og ser derfor frem til nye udfordringer. Jeg ønsker Odense held og lykke i fremtiden, siger Jennie Linnéll.

Inden hun sidste sommer skiftede til Odense Håndbold, spillede hun fem sæsoner i svenske Höörs HK 65. Hvad hun skal nu, er endnu ikke på plads.