I det fynske folks tjeneste

Jesper Hansen lukker vinduet: Vi har truppen til overlevelse

OB's sportschef Jesper Hansen har de sidste dage kæmpet for den offensive forstærkning, som OB hele tiden har meldt ud, de ville have i januar. Men det kommer ikke til at ske.

Foto: Sophia Juliane Lydolph / Scanpix

Der findes formentlig ikke en OB-fan, der ikke har krydset fingre for, at tirsdagen skulle byde på offensive forstærkninger til den pressede OB-trup.

Men ak.

Over for Tipsbladet siger OB's sportschef Jesper Hansen, at OB har lukket vinduet - uden at have fået den eller de forstærkninger, de gik efter.

Han tror ikke på, at der sker mere i OB, inden transfervinduet lukker til midnat.

- Det forventer jeg ikke. Vi er godt tilfredse med udgangen af transfervinduet. Vi har fået to spillere ind i Ryan Johnson Laursen og Casper Nielsen, og så har vi gjort os nogle overvejelser. Da Mohamed El Makrini fortalte, at han gerne ville til Holland, mente vi, at vi var godt dækket ind. Vi har også hentet Nicklas Helenius ind fra sommer, og så har vi arbejdet på finde noget, der kunne hjælpe os i foråret. Vi har arbejdet meget på det, men vi har også sat overliggeren højt, for vi har Anders K. Jacobsen og Rasmus Festersen, som er to gode angribere. Desuden har vi Joan Simun Edmundsson og Rasmus Jönsson, der kan spille i angrebet, og så er der de unge spillere Kristian Weber og Yao, der også kan bruges der. Hvis vi skulle have en ind, skulle han gøre en forskel, og der har vi ikke fundet noget - også på grund af økonomien, siger Jesper Hansen til tipsbladet.dk

Læs også Midtbaneprofil tabt for OB

Så selv om målet for transfervinduet var offensive forstærkninger, står der tilbage på bundlinjen, at OB i stedet ender med minus en angriber, efter Thomas Mikkelsen blev lejet ud til skotske Dundee.

Alligevel mener Jesper Hansen, som han har gjort hele vejen gennem et langt og resultatmæssigt yderst fattigt efterår, at OB har en god trup, der ikke rykker ned. 

Læs også Nicklas Helenius skifter til OB til sommer