Jonglerer for afdød træner

Næsbys U13 fodbolddrenge mistede i efteråret deres træner til kræft. Nu vil de tage kampen op mod sygdommen, så i det næste døgn forsøger de at holde bolden i luften for at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse.

De har tænkt sig at blive ved og ved og ved. Drengene fra Næsbys U-13 fodboldhold begyndte klokken 10 lørdag formiddag med at jonglere.

Det vil de gøre uafbrudt i et døgn, og formålet er at samle penge ind til kampen mod kræft.

- Vores gamle træner døde af det. Og så vil vi vise ham, at vi stadig stadig støtter ham og hans familie i, at det er en pænt irriterende sygdom, siger en forpustst Patrick Bruun, mens han jonglerer med bolden.

I alt er de 50 drenge, der i løbet af dagen og natten vil forsøge at holde bolden i luften, og håbet er, at folk vil komme forbi og støtte den gode sag.

Og Patrick Bruun har også et personligt mål:

- Målet er, at jeg nok slår min rekord igen, som jeg også gjorde lige før, at komme op på 100 i dag.

Ideen til jongleringskonkurrencen fik drengene sammen med klubbens trænere.

- Drengene får den her følelse af, at de hjælper til, og de får den her følelse af at gøre en god gerning. Det betyder meget for dem at komme videre, tror jeg, og få sagt ordentlig farvel. Og det tror jeg, de gør ved at få samlet så mange penge ind som overhovedet muligt og have en god følelse af, at man har hjulpet til, siger Mathias Bang, der er U-13 træner i Næsby Boldklub.

Og Patrick Bruun har et håb for sine og vennernes anstrengelser, om end det ikke er beskedent:

- Masser af penge, og så håber vi, at de kan få løst kræft inden for de næste par år.

-