Jysk Fynske Medier: Det her er vores by

Jysk Fynske Medier forstår ikke hvorfor Politikens Lokalaviser har mod på at udgive en ny ugeavis i Odense. Men mediehuset er klar til konkurrencen og bebuder nye produkter og sejr over den nye konkurrent.

Tirsdag morgen offentliggjorde Politikens Lokalaviser deres planer om at udkomme med en ny ugeavis i Odense fra 4. december.

- Vi har analyseret markedet grundigt, og mener, at der er plads til en ny ugeavis i Odense, siger administrerende direktør for Politikens Lokalaviser, Søren Riis.

Han går dermed direkte efter de læsere og ikke mindst de annoncekroner, som Ugeavisen Odense tidligere har haft nærmest monopol på i Odense.

Denne by er vores by, og konkurrencen fra den nye avis tager vi op, og vi vil vinde kampen.

- Når man ser på vores udgivelseskort og vores gode dækning i Jylland, er det et naturligt skridt for os at udvide vores forretning mod Fyn og dermed få et endnu større sammenhængende udgivelsesområde, udtaler Søren Riis.

Nyheden om at en ny ugeavis kommer til Odense, bliver ikke just modtaget med begejstring hos Jysk Fynske Medier, der udgiver Ugeavisen Odense. 

- Vi har svært ved at se behovet for nye aviser på Fyn, og vi kan undre sig over, at der kommer en ny avis, for det bliver svært at få en forretning ud af det, siger Jesper Rosener, administrerende direktør i Jysk Fynske Medier til TV 2/FYN.

Men bladhuset i Odense er klar til at tage udfordringen op. 

 

Lokalavisen blev tirsdag uddelt i Odense for første gang
Lokalavisen blev tirsdag uddelt i Odense for første gang

 

- Det her bliver en ny sag, og vi skal tage det meget alvorligt. Denne by er vores by og konkurrencen fra den nye avis, tager vi op, og vi vil vinde kampen, lyder det fra Jesper Rosener.

Direktøren bebuder allerede nu, at Jysk Fynske Medier vil være klar med et modtræk til den nye konkurrent. 

- Jeg vil ikke løfte sløret for vores nye produkter nu, men vi havde allerede nye tiltag i støbeskeen. I lyset af den nye konkurrence fremrykker vi nu vores nye produkter, så de er klar allerede i starten af december, siger Jesper Rosener.

 

Interview med administrende direktør fra Jysk Fynske Medier om den nye ugeavis i Odense