I det fynske folks tjeneste

Kendt Netflix-serie gæster Odense til maj

Det bliver koncert på en helt ny og anderledes måde, når den amerikanske successerie House of Cards gæster Odeon i Odense til maj.

Foto: camin.com

En sofa, en skål popcorn og benene op. Det er sådan cirka de fleste af os plejer at overvære et afsnit af den amerikanske successerie på Netflix House Of Cards.

Når serien gæster Odense til maj, så vil det med garanti blive en række andre elementer en hjemlig hygge, der kommer i fokus.

Læs også Rejsegilde på Odeon

Det er ikke selve tv-serien der bliver vist frem, men derimod den musik der indgår i selvsamme. I kombination med musikken, der fremføres af Odense Symforniorkester, skal billeder og sekvenser fra serien køre i baggrunden. Musikken til serien er lavet af den amerikanske komponist Jeff Beal vandt i 2015 en Emmy for musikken til serien.

Læs også Nik & Jay åbner turné i det nye Odeon

- Det er noget helt nyt og meget stemningsfuldt, at man præsenterer en koncert på denne måde, siger Finn Schumacker, chef for Odense Symfoniorkester i en pressemeddelelse. Han fortsætter:

- Det er på èn gang både folkeligt med musikken fra så populær en tv-serie, og samtidigt en oplevelse på et meget højt kunstnerisk niveau. Det viser lige nøjagtigt noget af det, Odenses nye hus kan, nemlig kombinere flere kunstformer på en ny måde og til et bredt publikum, siger Finn Schumacker.

I videoen herunder kan du se et udklip fra de allerede afholdte House of Cards koncerter, her kan du også høve Jeff Beals tanker bag koncerterne.

De to koncerter spilles som de første i Skandinavien i Odeon den 2. og 3.maj. En godt varsel på et godt år for fans af den populære Netflex-serie, hvor den danske skuespiller Lars Mikkelsen er blandt hovedrollerne. I slutningen af maj kommer femte sæson af den populære serie.

De to koncerter er en del af ni dage lang åbningsfest af Odeon, der er Odenses nye musik-, teater-, og konferencehus Odeon.

 

Fakta House of Cards

  • Koncerterne ”House of Cards in Concert” spilles i ODEON d. 2. og 3. maj 2017 kl. 20.00
  • TV-serien om det politiske liv i det Hvide Hus i Washington vises i over 190 lande. Serien tager hul på sin 5. sæson fra 30. maj på Netflix Danmark
  • House of Cards har vundet en lang række tv-priser, herunder 6 Emmy-statuetter og 2 Golden Globe-priser
  • Til koncerterne spiller Odense Symfoniorkester sammen sopran Joan Beal og Henry Beal på elektrisk bas. Komponisten Jeff Beal dirigerer.
  • Fotos og info: http://www.cami.com/?webid=2534
  • Billetter købes her: www.odeonodense.dk/grandopening