Kenneth Emil vraget: OB har fået ny anfører

Kenneth Emil Petersen er blevet vraget som anfører i OB efter skidt start på sæsonen. Ny anfører er Janus Drachmann.

Midtbanespilleren Janus Drachmann afløser Kenneth Emil Petersen som anfører i OB. Det meddeler superligaklubben.

Det sker, efter at Kenneth Emil Petersen ikke blev udtaget til holdets seneste kamp i Superligaen.

- Jeg har haft en rigtig god snak med Kenneth Emil om hans position og rolle på holdet og i truppen, og vi er helt enige om, at det giver god mening at flytte anførerrollen videre til en anden i truppen, og der er valget faldet på Janus Drachmann, siger OB-træner Jakob Michelsen. 

Kenneth Emil: Jeg har ikke leveret

OB's nu forhenværende anfører var i kampen forinden hjemme mod FC Midtjylland blevet sat på bænken af træner Jakob Michelsen. Den tidligere Sønderjyske-træner overtog OB-holdet før denne sæson efter fyringen af Kent Nielsen.

- Jeg havde egentlig fuld forståelse for Jakobs valg, da han satte mig af mod FC Midtjylland, for jeg må også kigge indad. Jeg har ikke leveret på det niveau, som jeg før har gjort, siger Kenneth Emil Petersen til TV3 Sports hjemmeside.

- Det er klart, at jeg så ugen efter får det sidste spark i ryggen og bliver kastet ud foran bussen og et eller andet sted bliver gjort til syndebuk.

Kenneth Emil Petersen var en af Kent Nielsens betroede spillere, og de to arbejdede sammen i både AC Horsens, AaB og OB.

Janus Drachmann vil bære anførerbindet for første gang, når OB på søndag klokken 12 tager imod FC Nordsjælland på Odense Stadion.