I det fynske folks tjeneste

Kenni Larsens familie: Skud var en ulykke

Det var et uheld, som var årsag til, at den danske speedwaykører Kenni Larsen torsdag blev ramt i hovedet af et skud fra et luftgevær, oplyser familien lørdag

Mens politiet stadig undersøger sagen, valgte Kenni Larsens familie lørdag at komme med en kort udtalelse gennem danskerens klub i Polen, Falubaz.

Han er fortsat i koma efter ulykken.

Skudepisoden skete torsdag, hvor Kenni Larsen blev indlagt på Odense Universitetshospital. Her blev han opereret både torsdag og fredag.

- Hvad der skete med Kenni, var et uheld. Kenni har gennemgået en neurologisk operation for at fjerne kuglen fra et luftgevær.

- Efterfølgende blev han lagt i koma, og han gennemgik sin anden operation fredag. De var nødt til at fjerne ekstra væske fra hjernen, som skabte et stort tryk, lyder det fra Kenni Larsens familie i udtalelsen.

Lægerne vil forsøge at vække Kenni Larsen om to til tre dage, hvis hans tilstand er stabil, oplyser familien.

- Kennis familie er meget taknemmelig for den støtte, den har modtaget i en så vanskelig tid, lyder det i videre i udtalelsen.

Politiet har oplyst, at der tilsyneladende ingen vidner var til skudepisoden, der fandt sted i det sydvestlige Odense, og at man afventer at tale med Kenni Larsen for at få afklaret omstændighederne omkring episoden.

Kenni Larsen begyndte sin karriere i Munkebo, men er siden skiftet til Varde, ligesom han kører for polske Falubaz og svenske Smederna.

Smederna har før skrevet på deres hjemmeside, at uheldsvåbenet var et luftgevær.