I det fynske folks tjeneste

Kent Nielsen efter 0-1: Surrealistisk kamp at tabe

OB tabte 0-1 til Esbjerg i en kamp, fynboerne dominerede. Kent Nielsen har ikke oplevet noget lignende.

00:35

1 af 2

OB led torsdag aften et bittert 0-1-nederlag til Esbjerg i Alka Superligaen i en kamp, hvor fynboerne stort set dominerede fra start til slut.

Cheftræner Kent Nielsen er chokeret over, at OB ikke fik sat point ind på kontoen.

- Det er surrealistisk at vi taber sådan en kamp i dag, hvor vi er så klart dominerende. Det er mere end ærgerligt, fordi på mange parametre gør vi det rigtigt. Der er ikke en kæft, der kunne have sagt noget til, hvis vi havde ført 2-0 eller 3-0 ved første halvleg.

- Nu er det den samme plade igen. Vi gjorde en masse ting rigtigt og kreerede rigeligt med chancer. Ingen havde sagt noget, hvis vi havde ført med to eller tre mål ved pausen, siger han.

- Det er surrealistisk at vi taber sådan en kamp i dag, hvor vi er så klart dominerende.

Cheftræner Kent Nielsen, OB.

Der manglede skarphed

Læs også OB slået af bundholdet Esbjerg

Fynboerne brændte den ene chance efter den anden, og Kent Nielsen erkender, at den manglende skarphed er svær at slippe af med.

- Der findes ikke en mirakelkur mod uskarpheden. Der er kun det hårde arbejde at tage fat på, og så skal spillerne mindes om, at de altså også laver nogle gode ting, siger han.

Nederlaget gør, at OB rykker ned på næstsidstepladsen i Superligaen, men Kent Nielsen mener, at det kan håndteres.

- I bund og grund har vi jo ligget i bunden længe, og vi har på et vist plan været dygtige til at håndtere det forstået på den måde, at vi ikke har været tynget af det.

- Det er noget, vi som trænerteam og spillertrup skal blive ved med at arbejde med. Det nytter ikke noget, at skuffelsen og frygten får overtaget, siger Kent Nielsen.

OB skal i næste runde en tur til Farum, hvor FC Nordsjælland tager imod.

02:00

- Det var surrealistisk at tabe sådan en kamp. Jeg kan ikke erindre, hvornår jeg har været træner for et hold, der har været så dominerende som os i dag, siger cheftræner Kent Nielsen fra OB.

Luk video