Kent Nielsen har OB-truppen klar

OB skal forsøge at holde fast i de gode elementer fra den flotte sejr i Aalborg, når FC Nordsjælland søndag gæster Odense.

OB tager søndag eftermiddag imod FC Nordsjælland på TREFOR Park. Og det bliver en kamp, hvor OB’s cheftræner vil se samme disciplin som mod AaB – krydret med mod og målsøgende spil

- Vi skal turde at være dygtige og tage nogle chancer i vores spil, og der fik vi en fin fornemmelse i Aalborg af, hvad det er, der skal til. Der skal være en god balance imellem tålmodighed og direkte spil, og den fandt vi i Aalborg og vil gerne kopiere. Vi møder et meget levende hold med en masse entusiasme, og det skal vi matche, ligesom vi skal være cool omkring at finde de rigtige spilløsninger, siger Kent Nielsen til klubbens hjemmeside og fortsætter:

- Vi skal sørge for, at vi ikke mister bolden de forkerte steder. Det vil sige eksempelvis i opspillet, hvor vi kan blive sårbare for deres meget farlige omstillinger, som de har scoret de fleste mål på i foråret. Det er der, at de er farligst, så det skal vi ikke give dem mulighed for. Der er heller ingen tvivl om, at de har det til fælles med AaB, at begge hold er boldsikre, og det betyder, at vores organisation skal stå sin prøve, og vores presspil skal være godt. Vi skal vise den samme taktiske disciplin, lyst og vilje til at ville arbejde hårdt defensivt.

Én ting er at spille en taktisk og disciplineret kamp på udebane. Noget helt andet er at lykkes med det på hjemmebane, hvor der er nogle andre forventninger til OB.

- Alle har en forventning om, at vi skal være fokuserede på at skabe kampen, for det har vi et ansvar for, når vi spiller på hjemmebane. Det er vi bevidste om, men derfor kan vi jo godt arbejde hårdt og disciplineret, så vi bliver målrettede og aggressive og forsøger at stresse vores modstander. Det er ikke et problem at sætte sammen, men det handler om at have en lidt mere aggressiv tilgang til, hvornår vi sætter vores pres ind, siger Kent Nielsen til ob.dk.

Truppen til kampen, der fløjtes op kl. 13:00 søndag eftermiddag på TREFOR Park, er uden en skadet Jóan Símun Edmundsson, der dog ventes klar allerede i den kommende uge. Til gengæld er Ari Skulason og Mathias Greve tilbage efter at have afsonet karantæne i sidste uge.

3. Frederik Tingager
4. Hallgrimur Jonasson
5. Lasse Nielsen
8. Mohamed El Makrini
9. Rasmus Falk
10. Rasmus Festersen
11. Lucas Jensen
13. Sten Grytebust
14. Jens Jakob Thomasen
15. Izunna Uzochukwu
18. Azer Busuladzic
19. Mikkel Desler
20. Jacob Barrett
21. Mathias Greve
22. Ari Skulason 
24. Oliver Lund
25. Maksym Koval
28. Anders K. Jacobsen