I det fynske folks tjeneste

Kent Nielsen: Rasmus Falk skal slutte godt af

OB-træner Kent Nielsen vil give Rasmus Falk den afsked i klubben, den kommende FCK-spiller fortjener.

Rasmus Falk har været en vigtig brik for OB i mange år, fortæller Kent Nielsen.

I forrige kamp mod Sønderjyske sad Rasmus Falk på bænken fra start for OB, mens han i torsdagens opgør mod AGF var tilbage i startopstillingen, hvor han bidrog med en scoring i 1-2-nederlaget.

Ari Skulason var ude af OB-truppen, men det var ikke kun grunden til, at Rasmus Falk var tilbage i startopstillingen.

- Vi vil jo gerne vinde fodboldkampe, og Rasmus Falk skal have lov at slutte ordentligt af for OB. Han har været en vigtig brik for OB i mange år, og OB har været vigtig for hans udvikling, siger OB-træner Kent Nielsen.

Fynboerne har allerede sørget for at styrke defensiven før næste sæson, men en direkte erstatning for Rasmus Falk er ikke hentet.

- Vi er stadig opmærksomme på markedet, og vi kommer også til at handle. Hvis der kommer flere signings, bliver det klart på de offensive positioner, siger Kent Nielsen.

En anden mulighed er at erstatte Rasmus Falk internt. Unge Mathias Greve kommer fra klubbens egen talentafdeling, og han har spillet fuld tid i de seneste to kampe.

- Rasmus Falk er en, jeg har kigget meget på, og som jeg har lært meget af. Jeg synes også, vi har haft en god indbyrdes relation, og jeg har en masse, jeg kan tage med fra min tid i klubben sammen med ham, siger Mathias Greve, der kan spille de samme positioner som Rasmus Falk.

- Jeg er glad for al den spilletid, jeg kan få, og at jeg har spillet to fulde kampe i streg nu. Det er bare at tage de minutter med videre og så arbejde for at fortjene den tillid, Kent giver mig, siger han.

Mathias Greve får også pæne ord med på vejen fra sin træner.

- Han har mange af de ting, vi godt kan bruge rent teknisk og kreativt, og vi håber og tror på, at han kommer til at bidrage, siger Kent Nielsen.

SE MERE FALK:
Rasmus Falk er gæst i vores studie i aften kl. 19.30.