I det fynske folks tjeneste

Kent Nielsen udpeger tro væbner som ny OB-anfører

OB har i dag ophævet kontrakten med klubbens hidtidige anfører Hallgrimur Jonasson, der er skiftet til Lyngby, og derfor er der nu udpeget en ny anfører.

Kenneth Emil Petersen er ny anfører i OB. Foto: ob.dk

OB-træner Kent Nielsen har efter Hallgrimur Jonassons skifte fra OB til Lyngby udpeget en ny anfører. Valget er faldet på Kenneth Emil Petersen, der lige er kommet til klubben fra AaB.

Selv om Kenneth Emil Petersen er helt ny i klubben, er det ikke den helt store overraskelse, at den nye forsvarsdirigent nu er udpeget som ny anfører.

Kenneth Emil Petersen har således båret anførerbindet i alle OB's tre træningskampe op til den nye sæson.

Og endnu vigtigere så kender Kent Nielsen ham indgående fra deres fælles tid som henholdsvis spiller og træner i både Horsens og Aab.

- Det er vigtigt for mig, at vores anfører har overblik, rutine og kan samle truppen omkring sig. Kenneth Emil Petersen er vores mest rutinerede spiller, og det er kun naturligt, at han skal være en spiller, som resten af truppen skal kunne læne sig op ad både på og udenfor banen. Jeg kender ham fra vores fælles fortid i både Horsens og AaB, og Kenneth Emil har med årene udviklet sig til at være en meget moden og ansvarsbevidst spiller, som samtidig kan smitte resten af holdet med sin store vindermentalitet og viljefaste attitude, siger OB’s cheftræner Kent Nielsen til klubbens hjemmeside.

Kenneth Emil Petersen, 31, har tidligere spillet Superliga for Horsens og Aab og spiller, hvis han kommer på banen, fredag aften sin superligakamp nummer 248, når OB hjemme møder Silkeborg.