Kent Nielsen: Vi sled os til sejren mod Esbjerg

Det var holdets slid, der gjorde, at OB fik scoret til sidst mod Esbjerg og vandt, mener træner Kent Nielsen.

OB hentede med en scoring dybt inde i overtiden en vigtig 2-1-sejr i Superligaens mandagskamp mod Esbjerg i Odense.

Hjemmeholdet havde svært ved at spille sig igennem Esbjergs forsvar i første halvleg, men det var OB's energi i anden halvleg, der fynboerne sejren.

- Esbjerg havde spillet med stor disciplin og koncentration i første halvleg, hvor de fik det lukket ned og gjort det kompakt. Der havde vi ikke den tålmodighed, som det krævede for at få åbnet forsvaret op.

- Via vores energi i anden halvleg kom der også situationer, hvor der blev åbnet op, og så fik vi slidt os til de tre point på en dag, hvor vi absolut ikke toppræsterede, siger OB-træneren.

Manden, der afgjorde kampen i overtiden, Rasmus Falk, får ros fra træneren, men det er ikke kun ham, der er skyld i det flotte angrebsspil.

- Hans mål bar præg af højt teknisk niveau, men han har også nogle holdkammerater, der er med til at gøre ham god. Det går simpelthen så stærkt, når de kombinerer.

- Han spillede ikke lige så godt som i sidste runde, men i dag scorede han, som vi har arbejdet på, han skal blive bedre til, og det var vi rigtig glade for, siger Kent Nielsen.

Rasmus Festersen, der scorede OB's første mål, havde heller ikke meget ros til holdets spil før pausen, men kalder det en forløsning, at holdet vandt til sidst.

- Vi spillede ikke særligt godt i første halvleg, så det var godt, pausen kom, så vi kunne få et pusterum. Vi tog skeen i den anden hånd i anden halvleg og scorede et hurtigt mål, som løsnede kampen op.

- Det var en kæmpe forløsning. Det er jo en af de sjoveste måder at vinde på, når man scorer i tre-fire minutters overtid.

- Det var fortjent, at vi vandt, og det giver et godt indtryk til fansene, som går på juleferie med den her sejr, siger Festersen med henvisning til, at det var OB's sidste hjemmekamp i år.