I det fynske folks tjeneste

Kim Brink skifter branche: Direktør i Ewii

Den tidligere OB-træner og -direktør, Kim Brink, skal arbejde med at opbygge og udbygge netværk for forsyningsvirksomheden Ewii.

Kim Brink skifter fodbolden ud med forsynings-virksomhed. Foto: Claus Fisker/Scanpix/arkiv

Energikoncernen Ewii har ansat Kim Brink som kommerciel direktør fra 1. december 2016, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Den snart 58-årige Kim Brink kendes i brede kredse som blandt andet sportsdirektør og cheftræner i flere af landets fodboldklubber.
Blandt andet var han cheftræner i superligaklubben OB fra 1991 til 1995 og direktør fra 2000 til 2010. Han har desuden beklædt poster i fodboldklubberne FC Fyn, Vejle Boldklub, FC København og senest Hobro IK, hvor han var kommerciel konsulent.

Udover sin praktiske erfaring har Kim Brink en uddannelse som cand.merc. i International Marketing og er tidligere licentiat på SDU.

I pressemeddelesen fremgår det, at Kim Brink får det primære ansvar for koncernsalget i Hovedstadsområdet og Nordsjælland.  En væsentlig del af jobfunktionen bliver desuden at opbygge og udbygge netværk i og omkring EWII Arena Brøndby og den kommende indendørs multiarena i Ørestaden i København, hvor Ewii-koncernen har væsentlige partnerskabsaftaler.

Kim Brink er bosat i Odense.