I det fynske folks tjeneste

Kim Larsen klar til sommerkoncerter

Det går så meget fremad med den sygemeldte skjald, Kim Larsen, at han melder sig klar til sommerens koncerter.

Kim Larsen er snart tilbage på scenen, efter han tidligere blev sygemeldt med kræft. Foto: Ida Guldbæk Arentsen / Ritzau Scanpix

Ifølge impresario Jørn Jeppesen går det godt fremad med den sygemeldte Kim Larsen, og han følger rekreationsplanen fint, så han og Kjukken skal nok blive klar til sommerkoncerterne.

Deres første optræden i 2018 bliver på Den Grønne i Nyborg den 28. juni. Den 16. og 17. august kommer de i Den Fynske Landsby i Odense og den 24. august til Valdemar Slot.

Skanderborg Festival - Smukfest 2018 bliver deres eneste festivaloptræden i år.

Du kan se hele koncertprogrammet her.

Kim Larsen fik konstateret prostatakræft i december, og det medførte, at alle vinterkoncerter blev aflyst.

Læs også Kim Larsen har fået kræft: Aflyser turné

Han havde håbet at blive klar noget hurtigere; men da det gik op for ham, at det ville tage længere tid end som så, skrev han på Facebook:

- Jeg undskylder mange gange over for både publikum og arrangører. Jeg er ved at blive en gammel nar, og meget imod min vilje har jeg måttet indse, at jeg har brug for ekstra tid til at komme i spilleform igen. Men jeg regner bestemt med at være klar til sommer,

Det affødte en storm af indlæg fra fans, der ikke mente, han havde noget at undskylde for:

- Kongen af dansk musik skal ikke undskylde, han skal bare blive frisk, så vi endnu en gang kan nyde hans musik. God dag til alle, skrev Facebook-brugeren Johnny Reinert.

- Du skal bare slet ikke undskylde, hr. Larsen. I stedet bør vi faktisk takke dig! Takke dig for musikken, og for at du nu sætter alt ind på at blive rask, så vi atter kan skråle i kor med dig og bandet. Livet er laaaaangt, skrev Pia Nyborg Jensen og citerede den kendte Kim Larsen-sang ’Papirsklip’.

I alt kom der næsten 4,000 indlæg og mere end 1,300 delinger på Kim Larsen og Kjukkens Facebook-side.

I sit seneste indlæg på siden takker Kim Larsen sine fans for deres mange venlige hilsner.

Læs også Fans til kræftsyg Kim Larsen: Du har intet at undskylde for