Kim Larsen mindeoptog: Mange delte minderne

Mindeoptoget for Kim Larsen i Odense fredag aften sluttede med fællessang og et minuts stilhed. TV2/Fyn sendte live fra begivenheden, og her kan du møde nogle af de mange deltagere.

Det store mindeoptog i Odense for Kim Larsen fredag aften begyndte ved Munkemose klokken 18, og nåede målet på Sortebrødre Torv lidt før halv otte fredag aften.

TV2/Fyn sendte live fra hele begivenheden, og undervejs blev det delt minder og oplevelser med mange af deltagerne. Se nogle af dem herunder.

- Kim Larsen var en mand af folket, der skrev musik til folket, fortæller Ole Falk fra Odense, der selv er musiker.
- Vi har hørt Kim Larsen som barn, og han er også en del af min løbeliste, fortæller Erik Eliasen fra Nordfyn,
- Jeg er her for at ære Kim Larsen, han var en store musiker, siger Morten Andersen fra Søndersø.
- Kim Larsen har givet næring til drømmen om selv at stå på en scene eller være rockmusiker, fortæller Elvis-imitator Henrik Busborg fra Odense.
 - Det er både en trist og vemodig dag, men det er også en dag, hvor man virkelig kan se, at fynboerne kan samles om en vigtig ting, der betyder meget, siger John.
- Vi har mistet kongen, eller det er nærmeste vi kan komme kongen, siger Brian Arnold.
- Jeg er så rørt over, at der er kommet så mange. Det er helt fantastisk at se så mange mennesker, siger medarrangør Lotte M. A. Nielsen fra Empyreum Akademia.
- Det var smukt og dejligt at spille ved dette mindeoptog, men også specielt, siger Claus Balslev, der er forsanger i bandet En Lille Pose Støj efter koncerten ved Brandts fredag aften.
- Kim Larsen er lige så stor som H.C. Andersen, siger Kim Laursen
- Han vil aldrig nogensinde blive glemt, og han vil leve videre, sagde en tydeligt berørt Laila. - Meget smukt og rørende, supplerede Anja med tårer i øjnene.
- Det her overgår alt, selv de brugte vinylplader med Kim Larsen er væk alle sammen, siger Bo Ellegaard fra pladebutikken Recordpusher.