I det fynske folks tjeneste

Knivmand anholdt - sigtes for drabsforsøg

En tilsyneladende psykisk uligevægtig mand er mandag aften anholdt efter han først på aftenen på Klingstrupvænget i Odense stak ud efter en mand med en 25 centimeter lang kokkekniv.

 Stikket lavede et overfladisk sår på forurettedes brystben, formentlig fordi spidsen på kniven var "rundet".

I følge vagthavende ved Fyns Politi, Lars Thede, var overfaldet umotiveret.

Ved overfaldet havde den forurettede pådraget sig en skade omkring munden, formentlig som følge af slag, samt en overfladisk skade midt på brystbenet, formentlig som følge af et stik med en kniv, skriver politiet i en pressemeddelelse.

Afhøringer og undersøgelse på stedet har vist, at den forurettede stod og røg en cigaret ud for adressen på Klingstrupvænget, da gerningsmanden - ligeledes en 36-årig mand fra lokalområdet - kom gående.
Gerningsmanden udtalte kort: "Hej, jeg slår dig ihjel", hvorpå han overfaldt den forurettede, først med flere slag mod ansigtet for dernæst at stikke ham én gang i brystet. 

Kort før klokken 20 kunne politiet foretage anholdelse af gerningsmanden på Hjallesevej, hvor han kom gående. Anholdelsen forløb uden dramatik. Ved anholdelsen havde gerningsmanden det formodede gerningsvåben på sig.

Gerningsmanden, der sigtes for forsøg på manddrab, er kendt af politiet i forvejen. Han vurderes at være psykisk uligevægtig.