I det fynske folks tjeneste

Knivoffer uden for livsfare

En 41-årig mand, som kom i livsfare efter knivstik i ryggen under et klammeri i Bazar Fyn, er nu uden for livsfare og er stabil, oplyser Fyns Politi.

Den 41-årige mand blev onsdag formiddag ramt flere gange i ryggen med en kniv og blev hasteindlagt i livsfare på Odense Universitetshospital.

Efter operation er han nu uden for livsfare og stabil, oplyser lederen af Fyns Politis afdeling for personfarlig kriminalitet, Henrik Justesen.

En 22-årig bekendt til den 41-årige er også indlagt - formentlig natten over - på grund af mindre skader, han fik, da han forsøgte at afværge angrebet på den 41-årige.

Henrik Justesen fastslår, at der ikke er tale om banderelateret vold.

- Der kører en fejde mellem to familier, som beskylder hinanden for forskellige ting. De mødes så tilfældigt i Bazar Fyn og kommer i skænderi, som eskalerer, siger Henrik Justesen.

Politiet har samlet forskellige spor i Bazaren - blandt andet videomateriale - som nu skal undersøges nærmere for at finde frem til knivstikkeren eller knivstikkerne.

Læs også To mænd stukket med kniv: Politiet massivt til stede ved Bazar Fyn og OUH

Episoden fandt sted lidt efter klokken 11 onsdag formiddag. Fyns Politi kom massivt til stede og bevogtede skadestuen på Odense Universitetshospital i nogle timer efter i frygt for, at hospitalet skulle blive angrebet, hvilket blandt andet skete i august 2012 efter ballade i Vollsmose.

Læs også Bøller hærgede skadestue i Odense