I det fynske folks tjeneste

Knivoverfald i Vollsmose: Offer nægter at hjælpe politiet

Fyns Politi ser en mulig sammenhæng mellem drab på bandemedlem fra Vejle og knivstikkeri i Vollsmose.

En 22-årig mand, der blev stukket med kniv i Vollsmose natten til onsdag, ønsker ikke at medvirke til sagens opklaring.

Derfor efterlyser Fyns Politi vidner, som skulle have set, hvad der skete, eller som har andre oplysninger, der kan hjælpe med at få sagen opklaret.

Det skriver Fyns Politi i en pressemeddelelse onsdag.

Den 22-åriges tilstand er stabil.

Vidner ringede til politiet
 
Det var ikke offeret selv, der kontaktede politiet efter at være blevet stukket i ryggen og angiveligt slået med køller i Bøgeparken i Vollsmose.

Det var derimod vidner, der ringede til alarmcentralen og fortalte om overfaldet.

Tilknytning til Black Army

Ifølge politiet har den 22-årige mand, som er bosat i Vejle, tilknytning til banden Black Army i Herning.

Politiet vil derfor ikke udelukke, at overfaldet kan have forbindelse til drabet på et medlem af Black Army i Vejle for en uge siden. Her mistede en 31-årig mand fra Odense livet.

- Lige nu efterforsker vi alle muligheder. Vi undersøger derfor også, om der er en sammenhæng mellem drabet i Vejle og overfaldet i Bøgeparken i nat.

- Men det er for tidligt at drage nogen konklusioner endnu, siger vicepolitiinspektør Jens Langdal fra Fyns Politi i pressemeddelelsen.

I Vejle-sagen menes den formodede drabsmand at være en 26-årig mand fra Vejle med afghansk baggrund. Politiet har efterlyst ham via Interpol.

I sagen fra Vollsmose flygtede fire til fem mænd i henholdsvis en sort bil og en mindre grå bil fra gerningsstedet i retning mod Åsumvej i Odense.