I det fynske folks tjeneste

Stukket med kniv i Vollsmose: 17-årig varetægtsfængslet i fire uger

En 26-årig mand blev stukket med en kniv i Fyrreparken i Vollsmose 19. juli. En 17-årig dreng er blevet varetægtsfængslet i fire uger i sagen. 

19. juli overfaldt den 17-årige ifølge anklagerne et vidne med trusler og grov vold i form af blandt andet knivstik i Fyrreparken.  Foto: Local Eyes

En 17-årig dreng er blevet varetægtsfængslet i fire uger i forbindelse med et knivstik i Vollsmose. Det oplyser anklagemyndigheden hos Fyns Politi.

Læs også Se billederne: Hus styrtede sammen efter eksplosion og brand

19. juli overfaldt den 17-årige ifølge anklagerne et vidne med trusler og grov vold i form af blandt andet knivstik i Fyrreparken. 

En 26-årig mand fik alvorlige skader som følge af knivstikket, men han blev dagen efter meldt uden for livsfare. 

Tog selv på skadestuen

Den 26-årige mand henvendte sig selv på Odense Universitetshospital den aften, hvor han var blevet stukket på en parkeringsplads i Fyrreparken. 

Kort efter knivstikkeriet blev fire personer anholdt og sigtet for forsøg på manddrab. De blev afhørt og efterfølgende løsladt igen. Den 17-årige dreng, der onsdag eftermiddag blev varetægtsfængslet i fire uger, blev anholdt af politiet på et senere tidspunkt.

Sagen anses ikke som en del af en bandekonflikt i Odense-bydelen, men ind- og udgangene til skadestuen blev i forbindelse med episoden bevogtet og kontrolleret af politiet. 

Læs også Knivstikkeri i Vollsmose: Mand med alvorlige knivstik opsøgte selv OUH