Knivstikkeri: Dreng fundet blødende bag rådhuset

Lørdag morgen blev en 17-årig dreng stukket ned af to yngre drenge i Odense. Han havde ikke en cigaret til dem.

En 17-årig dreng blev lørdag morgen stukket ned af to yngre drenge i Odense. 

Lørdag morgen fik Fyns Politi en anmeldelse om, at der lå en meget beruset mand, der ikke kunne klare sig selv, bag Rådhuset i Odense. 

Det viste sig imidlertid ikke at være helt rigtigt - og langt mere alvorligt.

Da patruljen ankom til stedet konstaterede den hurtigt, at der var tale om en 17-årig dreng, der var stukket i maven med en kniv. Drengen blev hurtigt bragt på Skadestuen på OUH, hvor man konstaterede, at knivstikket ikke var livstruende.

Offeret var ved bevisthed og har meget kortfattet over for politiet kunnet oplyse, at han var blevet antastet af to yngre drenge, der bad ham om cigaretter. Det var han ikke leveringsdygtig i, og der opstod en ordveksling mellem offeret og de to cigarettrængende drenge. Under ordvekslingen blev den 17-årige dreng umotiveret stukket i maven med en kniv.

Offeret har været på værtshus i Brandts Passage og er blevet overfaldet et sted på ruten derfra og til I. Vilh. Wemers Plads, hvor han blev fundet. Overfaldet er sket i tidsrummet fra klokken 06.30 til klokken 06.45. 

Den 17-årige dreng har kun kunnet give en meget sparsom beskrivelse af gerningsmændene oplyser Fyns Politi. Men det han har kunnet sige er, at det drejer sig om to mænd, som er mellemøstlig af udseende. De er omkring 15 år gamle.

Fyns Politi er meget interesseret i henvendelser fra vidner, der har gjort sig observationer i det nævnte tidsrum og det nævnte område. Fyns Politi kan kontaktes på 114.