Kom og vær med: Kan vi gøre det bedre for de ældre?

Vær med den 16. september, når vi sammen skal debattere, hvordan livet som ældre kan blive bedre på Fyn. Du kan blandt andre møde social- og ældreminister Astrid Krag (S).

Torsdag den 16. september klokken 16.30-17.30 er Signe Ryge vært ved et gratis møde, hvor vi sammen skal debattere, hvordan livet som ældre kan blive bedre på Fyn. 

Mød mennesker, der har fundet løsninger og lige nu eksperimenterer med en anden slags ældrepleje. Ældreminister Astrid Krag (S) vil også deltage.

Tema: Hvem skal passe på farmor?

Arrangementet finder sted i kantinen i Odense Congress Center. TV 2 Fyn er vært ved kaffe og lidt sødt. Tilmelding er derfor nødvendig.

Tilmeld dig det gratis arrangement ved at sende en mail til event@tv2fyn.dk eller ring og tilmeld dig på telefon 63 15 60 00.

Deltag i debatten - direkte på TV 2 Fyns facebookside 

Er du på arbejde eller ikke i nærheden af Odense på torsdag, kan du som noget helt unikt være med hjemmefra. Vi sender live fra mødet, og du er mere end velkommen til at stille spørgsmål eller deltage i debatten på Facebook. Vi sender løbende dine kommentarer videre til panelet. 

Tip: Hvis du trykker Interesseret på begivenheden herunder, får du direkte besked på din facebookprofil, når vi starter live-udsendelsen på torsdag.