Kommune og landmænd indgår aftale

Nu bliver det nemmere for landmænd i Odense Kommune at få målrettet vejledning. Kommunen og rådgivningsvirksomheden Centrovice har netop underskrevet en aftale.

Det er et nyt samarbejde mellem Odense Kommune og rådgivningsvirksomheden Centrovice, der skal styrke rådgivningen og sagsbehandlingen inden for miljø, natur og landbrug.

By- og Kulturrådmand Jane Jegind fra Odense Kommune og bestyrelsesformand Niels Rasmussen fra rådgivningsvirksomheden Centrovice har netop underskrevet en aftale, som skal gøre det nemmere for landmændene at få gode råd og hjælp, når for eksempel produktionen skal udvides.

- Vi skal levere den bedst mulige løsning for landmanden inden for lovgivningens rammer, for hverken Odense, Fyn eller Danmark kan undvære et konkurrencedygtigt landbrug. Jeg mener, vi er på rette vej, og samarbejdsaftalen er blot ét initiativ, siger Jane Jegind.

Aftalen betyder, at der kun vil være tilknyttet én sagsansvarlig i kommunen, så landmanden altid ved, hvor han eller hun skal henvende sig og få svar på sine spørgsmål.

- På landbrugets vegne er jeg rigtig glad for den indgåede aftale, som både sikrer et højt fagligt niveau i samarbejdet på miljø-, natur- og husdyrområdet, og samtidig holder fokus på kortest mulige sagsbehandlingstider, siger Niels Rasmussen.

Aftalen blev underskrevet i forbindelse med åbningen af Det Fynske Dyrskue 2015.