I det fynske folks tjeneste

Kørestolsrugby: Vi leder intenst efter nye spillere

Det gik ikke helt som planlagt for kørestolsrugby holdet Valhalla Warriors. De endte med en fjerde plads i weekendens DM, og nu håber de, at de kan tiltrække flere spillere.

00:14

Det var den lokale klub Valhalla Warriors,  der var vært for Danmarksmesterskabet i weekenden.  De satsede på forhånd på at forsvare deres medaljeplacering fra sidste år, men det gik ikke helt efter planen. 

- Desværre blev det kun til en fjerde plads, men det var en utrolig tæt kamp, forklarer Jesper Overgaard, der er kørestolsbasketspiller og arrangør af weekendens DM i Odense, siger Jesper Overgard, der er kørestolsbasketspiller og arrangør af weekendens DM i Odense. 

Og ifølge Jesper Overgaard skyldes nederlaget noget helt bestemt. 

De har fået nogle yngre spillere i forhold til os, og dem har de skulle få sat godt ind i deres hold, så de kørte noget stærkere end os. Det må jeg indrømme, forklarer han. 

Flere spillere er vejen frem

Netop derfor satser Valhalla Warriors nu på, at skaffe flere spillere, selvom det er svært.

-Vi må jo prøve at se, om vi kan få nogle nye spillere. Vi er igang med en rekruteringsindsats ude i klubben, og håber på at vi kan få nogle nye aktive spillere i klubben, så vi kan blive en trussel mod de andre hold i den danske liga, siger Jesper Overgaard.

Klubben har eksisteret i 15 år, og ifølge Jesper Overgaard har mange af spillerne spillet der i mange år. Det har længe været svært for klubben at finde nye spillere på trods af, at det er folk med mange forskellige former for handicap, der kan deltage. 

Ifølge Jesper Overgaard kan det eksempelvis både være folk med forskellige amputationer, muskelsvind eller sklerose. 

- Vi leder intenst efter nye spillere. Så alle dem, der har lyst til at komme ud og prøve at stifte bekendtskab med kørestolsrugby, de er hjertelig velkomne, afslutter han.

Du kan læse mere om Valhalla Warrios her