I det fynske folks tjeneste

Kørte rivalen ned

En 21-årig mand fra Odense blev pløjet ned af en 21-årig mand fra Munkebo i et jalousiopgør. Manden er nu varetægtsfængslet og sigtet for forsøg på manddrab.

Her på Nyborgvej kørte en 21-årig mand fra Munkebo sin rival ned.

En kvinde og to mænd. Det er sjældent opskriften på et lykkeligt parforhold. Og det gik da også galt sent lørdag aften. De to unge mænd havde gennem længere tid truet hinanden gennem sms'er og havde til sidst aftalt at afgøre sagen med næverne på Nyborgvej.

Da den 21-årige mand fra Munkebo sammen med tre kammerater dukkede op i bil på Nyborgvej, fik de fingeren af den 21-årige fra Odense, der allerede stod klar i krydset mellem Nyborgvej og Nansensvej.

Det fik ifølge vagthavende manden til at se rødt, og han vendte om og kørte direkte ind i sin rival med godt 60 km/t. Manden blev slynget op over køleren, men slap tilsyneladende uden de store skrammer. Bilen fortsatte ind i en butiksrude, som blev knust.

Den 21-årige fra Munkebo blev fremstillet i grundlovsforhør søndag formiddag, hvor han blev varetægtsfængslet frem til 14. maj sigtet for forsøg på manddrab.