Krifa-overfald var fup

Dagen igennem har samtlige danske medier fortalt om et groft kniv-overfald på en kvinde i Odense. Nu viser det sig, at kvinden var psykisk uligvægtig og stak sig selv.

Den kvinde, som mandag morgen anmeldte, at hun var blevet overfaldet og stukket med kniv hos Krifa i Odense, har overfor politiet erkendt, at overfaldet var opdigtet. Hun har selv påført sig de skader, hun fik.

Dagen igennem har Fyns Politi efterforsket sagen, ligesom gerningsmanden har været efterlyst.

Læs hele politiets pressemeddelelse her:

Fyns Politi modtog d.d. kl. 07.53 anmeldelse om overfald på en kvinde på 39 år (tidligere meddelt som 35 år), der var sket hos Krifa, Hvilehøjvej 23 i Odense SØ.

Kvinden havde været udsat for både forsøg på kvælning samt stukket i maveregionen med en kniv, og politiet behandlede sagen som drabsforsøg.

Kvinden oplyste ved den første korte afhøring, at en ukendt mand havde overfaldet hende inde i Krifas bygning.

Kvinden blev kørt til behandling på OUH, hvor det viste sig, at hun var sluppet med overfladiske snitlæsioner i maveregionen, hvorfor hun blev udskrevet efter endt behandling.

Politiet har efterfølgende foretaget en efterforskning af sagen. Efterforskningen viste, at der var flere ting, som ikke passede sammen i forhold til kvindens forklaring, gerningsstedet mv.

Kvinden blev derfor afhørt på ny, hvor hun erkendte, at overfaldet ikke havde fundet sted, og at hun selv havde påført sig skaderne.

Kvindens handling skal formentlig findes i personlige problemer, og politiet vil derfor ikke uddybe hendes forklaring yderligere.