Krydset flytter i Odense: To nye valgsteder

Bor du i Odense, skal du lige tjekke dit valgkort en ekstra gang. To valgsteder i Odense får nemlig ny adresse ved det kommende valg.

Det er vælgere, der plejer at stemme i Sanderumhallen, der skal køre i en anden retning. De skal stemme i FKS-Hallen, mens valgstedet på Jernbanegades Skole (VUC) permanent flyttes til BorgerserviceCenter.

Grunden til, at de to valgsteder flyttes, er at Sanderumhallen er ved at blive renoveret, og derfor ikke kan lægge hus til et valgsted. FKS-hallen bliver derfor midlertidigt valgsted.

Jernbanegade Skole er ikke længere Odense Kommunes ejendom, og kommunen kan ikke råde over bygningen. Derfor skal vælgere, der tidligere har stemt på Jernbanegade Skole nu stemme på Borgerservice Center på Skulkenborg 1.

- Vi bestræber os altid på, at valgstedet ligger så centralt som muligt for borgerne i det enkelte valgdistrikt, har gode adgangsforhold for handicappede, gode parkeringsmuligheder, og at der er mulighed for at komme til og fra valgstedet med offentlig transport fortæller Lise Merrild Kristensen, der er ansvarlig for afvikling af valget i Odense Kommune.

- Derfor er det lidt af et puslespil, når man har begrænset tid til at finde et alternativt valgsted. Men vi synes, at det er nogen gode løsninger, vi har fundet, og håber at det ikke er til gene for borgerne.