Kvartfinaler: Bulldogs' næstbedste hentede sejr

Kvartfinalerne i ishockey begyndte fredag aften med tre hjemmesejre. 1.577 tilskuere så Odense Bulldogs slå Rungsted Seier Capital.

Odense Bulldogs holdt igen med målscoringen, da kvartfinalerne fredag aften blev åbnet. Men med  en sejr på 2-1 hjemme over Rungsted Seier Capital gav Bulldogs sit publikum en god start.

1.577 tilskuere så den ellers så farlige Odense-førstekæde med ligaens farligste duo i canadiske Dale Mitchell og amerikanske Tony Romano have en svag aften.

De fik aldrig spillet til at køre, og da Tony Romano tilmed fik brokket sig til en ti minutters udvisning, var det op til andenkæden at stå for de odenseanske scoringer.

I 2. og 3. periode blev det derfor Henrik Nielsen og Robin Sterner, der stod for hver sin Bulldogs-scoring - og hver sin assist til hinanden.

Rungsted fik dog reduceret med godt fem minutter tilbage af opgøret, og tog til sidst målmanden af isen i håb om at få den udlignende scoring og bringe kampen i overtid.

Bulldogs bed dog fra sig, og det lykkedes ikke Rungsted at komme rigtigt tæt på.

Øvrige kampe

I de øvrige kvartfinalekampe tog vinderen af grundspillet Aalborg Pirates fra start godt fat i gæsterne fra Gentofte Stars. Aalborg scorede fem gange og vandt således sikkert med 5-2.

I opgøret mellem Frederikshavn White Hawks og Herning Blue Fox blev det til rundens tredje hjemmebanesejr, da Frederikshavn White Hawks stormede hen over egen is og vandt de to klubbers første kvartfinalemøde med 4-1.