I det fynske folks tjeneste

Kvinde ramt af bil i fodgængerfelt

En 58-årig kvinde fra Odense blev hentet af ambulance og kørt til skadestuen, efter hun blev ramt af en 20-årig bilist i fodgængerfelt onsdag aften.

20-årig kvinde førte den sorte bil til venstre i billedet ved fodgængerfeltet, hvor 58-årig kvinde blev ramt. Foto: Sune Jørgensen

Ved syvtiden onsdag aften skete der et færdselsuheld i krydset ved Vestre Stationsvej og Vesterbro i det centrale Odense.

Læs også Skød 29-årig gennem dør: 22-årig mand dømt skyldig i forsøg på manddrab

- Bilisten kører ad Vesterbro i østlig retning. I krydset går en kvinde ud i et lysreguleret fodgængerfelt og bliver snittet med et sidespejl, siger vagtchef Torben Jakobsen fra Fyns Politi til TV 2/Fyn. 

Kvinden, der er 58 år og fra Odense, blev hentet af ambulance og kørt til Odense Universitetshospital, formentlig med en brækket ankel. 

Ingen bøde til bilist

Efter uheldet afhørte politiet bilisten og vidner, der havde set episoden ske. Fodgængeren er sandsynligvis gået for langt ud i fodgængerfeltet og er derved blevet ramt af bilen, som har kørt gennem krydset ind mod byen. 

Der er en del vejarbejde i krydset i forbindelse med etableringen af Odense Letbane, der skal køre på strækningen. 

Bilisten, en 20-årig kvinde også fra Odense, slipper for en bøde i forbindelse med uheldet, da det er blevet vurderet, at hun ikke har haft skyld i færdselsuheldet.