Lægger koncert samtidig med Tinderbox: - Vi er ødelagte over det

Kulturbranchen har været hårdt ramt i corona-tiden, og nu regner kollegaer heller ikke de store festivaler som en realitet længere.

Det lyder måske ikke som den bedste plan.

At lægge en koncert i Odense samme weekend, Tinderbox skal holdes.

I disse coronatider er det dog meget tvivlsomt, om de store festivaler kan løbe af stablen, og derfor har arrangørerne bag Musik ved Bøgen planlagt koncerter netop den weekend, hvor Tinderbox ellers ligger.

- Vi er ligesom alle andre ødelagte over, at der sikkert ikke skal være Tinderbox i år, siger Jan Arentoft, som er medejer af Bondestuen i Odense og medarrangør på Musik ved Børgen.

- Men derfor er vi også glade for at vi kan tilbyde noget andet til byen og glæde 500 mennesker med musik fra øverste hylde.

Linnet og Salomonsen

Jan Arentoft mener, at billetsalget nok skal gå fint, selvom det er usikre tider.

Til Musik ved Bøgen har man besluttet, at sælge 500 billetter, og det er ikke små navne, man har fået med.

De seneste offentliggjorte navne er Anne Linnet og Sanne Salomonsen, der skal synge ved en fælles koncert 25. juni, og så er der Allan Olsen, som giver koncert 26. juni.

Derudover kan Musik ved Bøgen også præsentere navne som Johnny Madsen Band, Carpark North og Sko/Torp.

Jan Arentoft oplyser, at der vil være god afstand, påkrævet mundbind og sprittet af til arrangementerne.

Tinderbox står stadig til at skulle afholdes fra 24. til 26. juni.

På deres hjemmeside kan man læse, at de opfordrer til, at politikerne hurtigt får behandlet vejledninger, en ekspertgruppe er kommet med.

For tager man gruppens vejledninger, og indfører, som de er, lyder meldingen på Tinderbox-siden, at det vil være svært at afholde store festivaler før sidst på sommeren.