Legetøjskrig: BR-konkurrent åbner butik i Rosengårdcentret

Kids Coolshop åbner i næste uge sin anden butik i Odense, når de slår dørene op for en butik i Rosengårdcentret i Odense.

Indtil for tre år siden var Coolshop kendt som en webshop med alt mellem himmel og jord. 

Men med åbningen af fem fysiske butikker kastede de sig ind på legetøjsmarkedet, og siden er det kun gået én vej.

I dag har Kids Coolshop 13 butikker, hvoraf én ligger i Dalum i det sydlige Odense og én ligger i Svendborg.

12. oktober kommer så endnu en, når ejerne bag butikken på Dalumvej kan slå dørene op til endnu en butik, denne gang i Rosengårdcentret.

- Vi kan se, at kunderne efterspørger  den lidt gammeldags legetøjsbutik, hvor det er os på gulvet der kan bestille varerne hjem. 

- Og det er en kæmpe forskel i forhold til de andre legetøjsbutikker, som har eksisteret. De har været topstyret, og der er vi helt anderledes, siger Annette Lund, som sammen med sin mand, Thomas, er indehavere af butikkerne i Odense.

Coolshop er en kæmpe fordel

Annette og Thomas Lund går dermed direkte mod strømmen af internet-butikker, men er samtidig i direkte samarbejde med en af landets mest succesfulde webshops på området, Coolshop.

- De er dygtige på webdelen, og gør ikke så meget i fysiske butikker, og vi er gode i butikkerne, så sammenlagt er det en kæmpe fordel, siger Annette Lund.

Samarbejdet betyder også, at der trækkes på stor viden fra kundernes ageren på nettet, så de rigtige varer kan købes ind i fællesskab.

I Kvicklys lokaler

Åbningen af den 850 kvadratmeter store butik sker, godt ti måneder efter legetøjsgiganten Top Toys gik konkurs.

Det kostede alle kædens Toys "R" Us- og BR-butikker. Senere fik BR dog ny ejer og åbnede i maj igen en butik i Odense - i de selvsamme lokaler, som Toys "R" Us-butikken forlod ved Rosengårdcentret i Odense.

Kids Coolshop åbner der, hvor Kvickly tidligere lå, og indtil videre er der ansat otte personer til butikken - de seks på fuld tid og to som assistance til den forestående jul.