Leonard Cohen til Odense

Den legendariske sanger Leonard Cohen giver i august til næste år koncert i Odense i Kongens Have.

Leonard Cohen har igennem seks årtier produceret sin kritikerroste musik, og han holder stadig standarden og har med sit seneste album "Old Ideas" nået hidtil uanede højder, da albummet debuterede som # 1 verden over og dermed blev det højest placerede album på hitlisterne i Cohens karriere.

Leonard Cohen gæstede i år Aalborg og København og til næste kommer turen til Odense, når han spiller i Kongens Have 17. august.

- Leonard Cohen er en verdensstjerne og en af de mest ikoniske nulevende sangskrivere overhovedet. Vi véd, han har en stor og meget loyal fanskare i Danmark, og vi er derfor fantastisk glade for endnu en gang at kunne bringe ham til Odense, fortæller promoter i JVB Concerts, Tue Kempf.

Samtidig bliver besøget af den berømte sanger en mulighed for at afprøve Kongens Have som koncertsted.

- Kongens Have er et spændende spillested, som vi længe gerne har villet prøve. De smukke omgivelser midt i byen passer rigtig godt til en Cohen-koncert, og de gode transportmuligheder, med både banegård og rutebilstation lige over for koncertpladsen, gør det let for gæsterne at komme til og fra koncerten, siger Tue Kempf.

Koncerten med Leonard Cohen afholdes umiddelbart inden den første HCA-festival løber af stablen i Kongens Have - en timing, der ifølge Tue Kempf ikke kunne være bedre.

- Vi er glade for at kunne bidrage til at skabe endnu mere aktivitet i bymidten, i en periode, hvor der i forvejen foregår rigtig mange spændende aktiviteter. Vi håber, at en koncert med en kunstner af Leonard Cohens størrelse i centrum af byen vil være med til at sætte Odense endnu mere på landkortet, forklarer han.