Letbanen har forvandlet byen: Se billederne fra før og efter

For næsten ti år siden begyndte arbejdet med Odense Letbane. Fra de forberedende undersøgelser og til i dag er Odense på flere områder blevet komplet forandret.

Du har måske allerede glemt, hvordan der så ud i Thomas B. Thriges gade, den gang der drønede hundredevis af biler igennem dagligt. 

Det kan også være, at du i dag har helt andre muligheder for at gå tur med hunden et sted, du aldrig troede man ville komme til at gå. 

Odense er forandret sammen med letbanen. Hele anlægget snor sig gennem gaderne og giver på mange måder et helt nyt indtryk på sin 14,5 kilometer rute. Vi har samlet nogle af billederne fra før og efter, som du kan se her.  

NB: Billederne er taget gennem Google Maps, og flere steder er byggeriet endnu ikke færdigt på billederne og derfor kan det i nogle tilfælde blot ligne en byggeplads. Retfærdigvis er byggerierne gjort færdigt i Odense og både træer, klinker og græsanlæg er på plads de fleste steder. Billederne er udvalgt for at give så godt et billede af ændringen, som muligt

Hvis du vil læse mere om Odense Letbane og de forandringer, den har medført i Odense, så kan du blandt andet læse denne artikel om borgere, der er generet af støj og vibrationer i deres bolig.

Du kan i den kommende uge følge med på hjemmesiden op til åbningen af letbanen lørdag 28. maj. 

Se med direkte