Lille festival - stærkt program: Mix Odense viser prisvindere i mørket

Filmfestivalen Mix Odense har henover fem dage flere prisvindende film på plakaten. For 195 kroner kan man gå i biografen fem dage i træk. Se det fulde program.

Når foreningen Lambda onsdag trykker på play-knappen bliver der taget hul på fem dage, hvor nøgleordene "mangfoldighed" og "fordomsnedbrydende" bliver omdrejningspunkt i en alternativ filmfestival, hvor alle er velkomne.

Det er tiende gang flimfestivalen Mix Odense afvikles. Festivalen tager pulsen på det danske homo-, bi- og transmiljø med udgangspunkt i, at vise positive og oplysende billeder af det, der er uden for normen, skriver Lambda i en pressemeddelelse.

Festivalleder Annie Pladsbjerg fortæller til TV 2 Fyn, at programmet byder på en vifte af kunstneriske, fjollede og lidt mere lige på-film.

Prisvinder om hemmeligholdt kærlighed

Blandt andet vises det prisvindende komedie-drama "Two Of Us" (originaltitel: "Deux"), der handler om Nina og Madeleine, der i årtier har hemmeligholdt deres kærlighed.

Artiklen fortsætter under videoen ...

Festivalen åbnes med "Nordic Lights", der er en stribe nordiske kortfilm, mens der torsdag vises regulære pornofilm fra den positive genre, der hylder mangfoldigheden. "Sæt dig tilbage og lad dig forføre", står der i Mix Odenses pressemateriale.

Hovedparten af filmene vises i Lambdas lokaler i Brogade 3 i Odense.

Undtagelsen er lørdag aftens visning af "End Of The Century" (originaltitel "Fin de siglo") om to mænd som mødes i Barcelona og opdager, at de har mødtes 20 år tidligere - før de var sprunget ud.

"End Of The Century" vises i Studenterhuset i Odense.

Billet til én forevisning koster 50 kroner, men for 195 kroner kan man  erhverve sig en partout-billet, der giver adgang til alle forevisninger.

Se det fulde program under videoen ...

Mix Odense - program