I det fynske folks tjeneste

Lillebæltgruppen opgiver at bygge musikhus

Lillebæltgruppen har nu officielt meddelt Odense Kommune, at selskabet ikke har mulighed for at videreføre Musik- og Teaterhuset i Odense.

00:37

Lillebæltgruppen har nu officielt meddelt Odense Kommune, at selskabet ikke har mulighed for at videreføre Musik- og Teaterhus.

1 af 2

Fredag middag kunne TV2/FYN fortælle, at at selskabet med stor sandsynlighed ville trække sig sig fra projektet..

Og fredag eftermiddag modtog Odense Kommune så den officielle meddelelse om, at samarbejdspartneren Lillebæltgruppen A/S og H.C. Andersen Kongres Center A/S ikke har mulighed for at videreføre projektet.

- Det er meget beklageligt, at Lillebæltgruppen A/S ikke længere ønsker at leve op til samarbejdsaftalen, siger rådmand i By- og Kulturforvaltningen Jan Boye, Kons. i en pressemeddelelse.

Skal drøfte det økonomiske mellemværende

Lillebæltgruppen A/S og H.C. Andersen Kongres Center A/S skal på en møde drøfte det økonomiske mellemværende med Odense Kommune.

- Der forestår nu en opgave med at finde en ny samarbejdspartner, som kan løfte opgaven med at opføre og drive Musik- og Teaterhuset, siger rådmand Jan Boye, Kons.

Vil opføre Musik- og Teaterhuset.

Odense Kommune ønsker stadig at gennemføre den politiske beslutning om at opføre Musik- og Teaterhuset.

By- og Kulturforvaltningen har derfor aftalt møde med de øvrige samarbejdspartnere torsdag 25. marts 2010 for at drøfte det videre forløb.